duminică, 29 august 2010

Viaţa lui Nicolae Dobrin

1/3


2/3


3/3


Cunoscut şi ca Gâscanul sau Prinţul din Trivale, Dobrin a fost un fotbalist şi antrenor român de fotbal. Istoria fotbalului românesc îl reţine ca unul din cei mai mari atleți români, un maestru al driblingului şi al fentei, un model în executarea paselor şi a loviturilor libere. A fost ales de trei ori cel mai bun fotbalist al României, în anii 1966, 1967 şi 1971. Acest film documentar a fost realizat pe baza materialelor de arhivă existente în Televiziunea Română. S-au folosit imagini din competiții internaționale ( Dinamo Pitești – Dinamo Zagreb, 1967; FC Arges – Ferencvaros, 1967; România – Portugalia, 1969; România – Grecia, 1969 și multe altele) și din competiții interne.

Fotografiile utilizate fac parte din colecția “Gazetei Sporturilor” și din arhiva personală a soției fotbalistului. Nicolae Dobrin s-a născut în data de 26 august 1947 la Piteşti și a murit la 26 octombrie 2007 pe patul de spital, după o lungă luptă, suferind de cancer la plămâni.

Memorialul Durerii - Dacă zidurile ar putea vorbi

1/5


2/5


3/5


4/5


5/5


Memorialul Durerii - Episodul 26 - Dacă zidurile ar putea vorbi

Moartea la români

1/2


2/2


Un film documentar realizat de Grigore Leșe pentru TVR Cultural. Românii se pricep la moarte. O trăiesc deplin. În complexitatea, profunzimea şi drama ei, românii ştiu ce înseamnă moartea. Românii sînt mai generoşi şi mai buni în moarte decît de multe ori în viaţă. [...] Cînd moare un om în Anglia, înmormîntarea poate avea loc o săptămînă, chiar două mai tîrziu. Deseori, omul e dus la crematoriu, nu la cimitir. Chiar şi rudele cele mai apropiate încearcă să îşi stăpînească emoţiile în public.

Unii consideră de bun-gust să nu vorbeşti despre cel plecat, ca să nu rişti să stîrneşti emoţiile celor apropiaţi. Fiind o ţară majoritar protestantă, nu există priveghiuri, nici parastas de 3, 6, 9 şi 40 de zile. Nu se dau vase, prosoape şi batiste. Nu sînt 24 de vămi pe care trebuie să le traversezi după moarte. La Biserica anglicană nu sînt lumînări pentru cei morţi, şi arareori pentru cei vii. În nici un caz coşciugul nu e deschis. Moartea e ţinută igienic şi discret ascunsă de lume, ca să nu o tulbure prea mult.

Maria Tănase – Povestea cenzurată (1986)

1/4


2/4


3/4


4/4


Unul dintre acele filme documentare interzise de regimul comunist, a cărui premieră a avut loc abia după patru ani de la realizare, în 1990. Produs de Sahia Film, documentarul cuprinde mărturii și imagini-document despre viața și activitatea muzicală a interpretei Maria Tănase. Se spune că America a avut-o pe Marilyn Monroe, Franța pe Edith Piaf, iar România pe Maria Tănase. Când vorbim însă despre viața Mariei Tănase, nu întotdeauna suntem cuprinși de frenezia pe care ne-o inspiră muzica sa, pentru că ritmurile săltărețe ascund o poveste pe care puțini dintre noi o cunosc.
Maria Tănase în lumea spionilor

Istoricul Mihai Pelin, în lucrarea sa “Un veac de spionaj, contraspionaj si poliție politică”, afirmă că Maria avea la sfârșitul anilor ’30 relații foarte apropiate cu Maurice Negre, corespondentul de la București al agenției Havas și rezident al serviciilor speciale franceze.
În anul 1940, artista face un prim-turneu în Turcia, și are ocazia să cânte în fața președintelui țării Iamet Inonu. Al doilea război mondial izbucnise de mai bine de un an, iar Istanbulul și Ankara erau la acea vreme locul de întâlnire al agenților secreți.

La întoarcerea în țară, Maria Tănase devine ținta serviciului secret al armatei germane Abwehr, care încearcă (printr-un maior) să o recruteze. Conform unor date ale Serviciului Secret de Informații din România, condus de Eugen Cristescu, artista refuză.

Istoricul Cristian Troncotă, autorul mai multor carți despre serviciile secrete românești, este de părere că Maria Tănase l-a ajutat pe Cristescu în munca sa. “Se pare că celebra cantareață i-a facilitat lui Eugen Cristescu, într-o perioadă destul de dificilă, unele schimburi de informații cu o serie de diplomați americani”, afirmă Troncotă.

Moştenirea dacilor, pe apa sâmbetei

1/3


2/3


3/3


Chiar dacă sunt protejate prin lege, cetăţile dacilor din Munţii Orăştie, vestigii de o valoare excepţională, incluse în patrimoniul mondial al UNESCO, sunt angrenate într-un proces de distrugere iremediabilă, consecinţă atât a lipsei de implicare a instituţiilor abilitate, a sustragerii pieselor de valoare din siturile arheologice, cât şi a mutilărilor deliberate. Vom rămâne martorii ,,inocenţi” ai acestei tragedii ireparabile a patrimoniului cultural şi spiritual pe care s-a clădit civilizaţia creştină românească?

Interlocutori: Vladimir Brilinsky, redactor şef al revistei “Dacia magazin”, dr. Napoleon Săvescu, preşedinte “Dacia Revival International” din New York, prof. univ. dr. Nae Georgescu, Universitatea “Hyperion” din Bucureşti, prof. dr. Theodor Codreanu, Huşi.

miercuri, 25 august 2010

Noaptea Patimilor

Partea I


Partea II



Noaptea Patimirilor – film documentar realizat de Radu Dinu cu marturisitorii inchisorilor comuniste. Marturii despre martiriul lui Valeriu Gafencu originar din Basarabia.

Triunghiul Mortii (1999)

1/20

 

2/20

 

3/20

 

4/20

 

5/20

 

6/20

 

7/20

 

8/20

 

9/20

 

10/20

 

11/20

 

12/20

 

13/20

 

14/20

 

15/20

 

16/20

 

17/20

 

18/20

 

19/20

 

20/20

 Triunghiul Mortii (1999)
Regia
Sergiu Nicolaescu
Cu Ilinca Goia, Valentin Teodosiu, George Alexandru
Gen film
Război

Durata
161 minute
Premiera in Romania
1999

Filmul reconstituie luptele purtate de armata romana impotriva ocupantilor germani in primul razboi mondial in localitatile Marasti, Marasesti si Oituz.

"Primul film realizat dupa revolutie a fost «Oglinda», bineinteles un film politic. Vroiam sa ma conving ca suntem liberi. Pornind de la "Dacii" am trecut cu filmele prin mai toata istoria Romaniei, dar nu m-am putut apropia de primul razboi mondial. In primul rand datorita revolutiei ruse din 1917, care a avut o covarsitoare importanta in desfasurarea razboiului si in al doilea rand datorita rolului jucat de casa regala. Regimul comunist evita cele doua subiecte. Dupa revolutie mi-am propus impreuna cu Vadim Tudor sa realizam un film cu acest subiect. Filmul a fost facut cu bani foarte putini, ceea ce m-a obligat la filmari extrem de rapide. Eram la "Mihai Bravu", un poligon militar, langa Calugareni, locul unde imi desfasuram filmarile. Aveam peste 1300 de militari M.Ap.N. si jandarmi. Intr-o dimineata nu au venit utilajele necesare filmarilor (aparate de filmat, de iluminat etc.) de la studioul din Buftea. Am dat telefon directorului Studioului prospat privatizat (dl. Pricop Lucian) care mi-a raspuns ca daca nu platim in avans a primit ordin sa nu mai trimita echipa de filmare, pentru care aveam contract. Asa ceva nu mai auzisem! In situatii de acestea poti face infarct. Am luat legatura cu studioul din Chisinau, care mi-a trimis in doua zile o echipa de filmare si utilajul necesar. Mai aveam cca. 10 zile de filmare cand un coleg care devenise director Rofilm - producatorul filmului - dispune intreruperea filmarilor. Bineînteles, eu mi-am vazut de treaba. Sunt chemat la Radu Gabrea, care era presedintele ONC-ului. Nu mai erau bani pentru terminarea filmului. Trebuia sa gasesc urgent cateva miliarde. Antena 1 este cea care m-a salvat, devenind coproducator al filmului. Si astazi le multumesc. Personal am dat aproape toti banii care mi se cuveneau filmului, devenind astfel si eu cofinantator al filmului. Cred ca este un caz unic la noi. In final am terminat filmul si chiar cu sunet surround ⁄ stereo Dolby, ceea ce era o premiera in filmul romanesc. Unii sperau ca nu voi reusi sa-l termin. Asta-i viata! Si cand te gandesti ca sunt atatia colegi care ma invidiaza pentru avantajele pe care le-am avut eu in cinematografie!" (Sergiu Nicolaescu)

marți, 24 august 2010

Pe aici nu se trece (1975)

1/6


2/6


3/6


4/6


5/6


6/6


Pe aici nu se trece (1975)
Regia
Doru Năstase
Cu Anna Széles, Vlad Rădescu, Silviu Stănculescu
Gen film
Război

Durata
152 minute
Premiera in Romania
1975

Romania si dictaturile ei - Dictatura lui Nicolae Ceausescu

Episodul 1
1/3


2/3


3/3


Episodul 2
1/3
(congresul X al PCR)


2/3
Vizitele din China si Corea


3/3


Romania si dictaturile ei - Dictatura lui Nicolae Ceausescu episodul 1 si 2

Aceste filme fac parte din seria documentarelor ANF dedicate regimurilor dictatoriale din Romania.

Din aceiasi serie fac parte si filmele documentare despre:
Miscarea Legionara
Carol al II-lea
Ion Antonescu

sâmbătă, 21 august 2010

Pentru patrie (1978)

1/20


2/20


3/20


4/20


5/20


6/20


7/20


8/20


9/20


10/20


11/20


12/20


13/20


14/20


15/20


16/20


17/20


18/20


19/20


20/20


Pentru patrie (1978)
Regia: Sergiu Nicolaescu
Scenariul: Sergiu Nicolaescu
Imagine: Nicolae Girardi, Alexandru David, Mircea Mladin
Cu: Mircea Albulescu, Ilarion Ciobanu

Film istoric care evocă scene din Războiul romano-rusu-turc din 1877-1878 (Războiul de Independenţă al României).
"Film închinat celor ce şi-au vărsat sângele pentru Patrie în anii 1877-1878".
Filmul utilizează secvenţe filmate din serialul TV "Războiul Independenţei" (scene de luptă).

Pentru Sergiu Nicolaescu, pasionat de momentele cruciale ale istoriei noastre, Războiul de Independenţă din 1877 a constituit subiectul încă unui film memorabil, cu personaje, figuraţie şi decoruri impresionante. Amza Pellea, Ilarion Ciobanu, Sergiu Nicolaescu şi mulţi alţi actori de referinţă a cinematografiei româneşti joacă în acest film, lansat in 1977, ce aruncă o lumină nealterată de regimul în care a fost creat asupra evenimentelor din 1877 ce au marcat înfăptuirea României moderne.

Apa (2007)


Apa (2007)
Regia: Constantin Popescu
Imaginea: Liviu Marghidan
Rol: Dobre

Distributie: Mihai Constantin, Ion Bechet, Andi Vasluianu, Dragos Bucur
In iulie 1944 pe un camp de lupta izolat in nordul Romaniei intre doua transee exista o fantana. De o parte erau rusii, iar de cealalta romanii. Soldatii mureau de sete. Pentru cateva minute focul inceteaza iar din fiecare transeu iese cate un soldat pentru a bea apa. Scenariul a fost realizat de Constatin Popescu dupã nuvela “Eclipsa” de D.R. Popescu. Scurtmetrajul este prezentat in premiera.

Intoarcerea lui Voda Lapusneanu (1980)

1/15


2/15


3/15


4/15


5/15


6/15


7/15


8/15


9/15


10/15


11/15


12/15


13/15


14/15


15/15


Intoarcerea lui Voda Lapusneanu (1980)
Regia
Malvina Urşianu
Cu Cornel Coman, George Motoi, Silvia Popovici
Gen film
Dramă
Istoric

Durata
140 minute
Premiera in Romania
1980
A doua domnie a lui Alexandru Lăpuşneanu, revenit în 1564 pe tronul Moldovei după un exil provocat de la alungarea lui de către boieri, este o luptă neîntreruptă cu aceştia pentru autoritate şi centralizare a puterii. Lăpuşneanu reacţionează sângeros la trădare şi părăsit de toţi, sfârşeşte el însuşi tragic.

Capcana (1973)

1/2

 

2/2

 

Capcana (1973)
Regia: Manole Marcus
Regizor secund: Mariana Petculescu
Scenariul: Titus Popovici
Imaginea: Nicu Stan
Muzica: George Grigoriu
Coloana sonoră: Bujor Suru
Scenografia:
Costume: Virgil Moise
Decoruri: Virgil Moise
Montaj: Lucia Anton
Machiaj: Ioana Mocanu

1948. Un sat izolat de munte. O bandă de legionari care se împotrivesc noului regim, coboară în sat pentru aprovizionare. Nimeni nu le poate sta în cale. Maiorul Roman e trimis să restabilească ordinea în zonă. Dar trebuie să se lupte şi cu mentalităţile localnicilor. Iar legionarii atacă din nou ...

Bătălia din umbră (1986)

1/5




2/5




3/5




4/5




5/5




Bătălia din umbră (1986)
Regia
Andrei Blaier
Cu
Dan Condurache
Premiera in Romania
1986
Batalia din umbra consituie o pagina din istoria primului razboi mondial, atunci cand mai mult de jumatate din tara era ocupata de armatele Puterilor Centrale. Filmul reda faptele de vitejie ale unui grup de militari ramasi in spatele frontului, care lupta curajos ca un grup de comando impotriva trupelor germane. Acest film beneficiaza de aportul unor actori care se daruiec cu generozitate demersului regizoral in asa fel incat spectatorul sa urmareasca actiunile acestora cu un interes sporit. Stefan Sileanu se remarca prin jocul firesc si profund, impunandu-si personalitatea.

joi, 19 august 2010

Pistruiatul (1973)

Episodul 1 - Evadatul


Episodul 2 - Intilnirea


Episodul 3 - Vioara


Episodul 4 - Depoul


Episodul 5 - Geamantanul


Episodul 6 - Omul de legătură


Episodul 7 - Fluturaşii


Episodul 8 - Informatorul


Episodul 9 - Dolma


Episodul 10 - Eliberarea


Titlu Original: Pistruiatul
Anu: 1973
Claritate: DVD
Duratia: 35 min/ep
Rating: AP cu acord parental
Descriere: Оntr-un mic orăşel de provincie, membrii Mişcării ilegaliste comuniste pregătesc cu оnflăcărare ziua Eliberării. Pistruiatul, un simpatic băieţandru de 14 ani, devine eroul acestor evenimente conduse din umbră de оnsuşi prietenul şi tovarăşul său, Andrei. Ajutat de profesoara de istorie, de tatăl său şi, de cele mai multe ori, de cвinele Calu, puştiul face faţă cu dezinvoltură şi curaj oricărei provocări.

Serial TV оn 10 episoade.

"Pistruiatul оnseamnă un plăcut "film de aventuri juvenile", plasat оn contextul realităţilor sociale de acum patru decenii şi ceva. Regizorul Francisc Munteanu оşi manifestă оncă o dată calităţile sale de dezinvoltură şi farmec, pigmentвnd acţiunea cu momente de zвmbet, fără a оntrerupe fluidul de tensiune, ritmul antrenant al peliculei." - Călin Căliman - 1987 (Contemporanul).

"Jignitoare pentru noţiunea de film adresat copiilor e tocmai puerilitatea sa. Implauzibil оn fiecare scenă" (Tudor Caranfil).

miercuri, 18 august 2010

Asteptand un tren (1982)

1/8


2/8


3/8


4/8


5/8


6/8


7/8


8/8


Asteptand un tren (1982)
Regia:Mircea Veroiu


Distributie Asteptand un tren

Răzvan Vasilescu
Mircea Diaconu
Costel Constantin
Maria Ploae
Olga Delia Mateescu
Andrei Finti

Asteptand un tren
"Calitatile autorului, in dubla lui atributie de constructor al naratiunii si de realizator, sunt numeroase si frapante, de la ritmul studiat al succedarii momentelor violente ale schimburilor de focuri, cu cele de reculegere, in care personajele incep o anume confesiune, se evidentiaza o stiinta a distributiei functionale si o plasticitate a spatiului." - Cinema - 1982

A unsprezecea poruncă (1991)

1/14


2/14


3/14


4/14


5/14


6/14


7/14


8/14


9/14


10/14


11/14


12/14


13/14


14/14


A unsprezecea poruncă (1991)
Regia
Mircea Daneliuc
Cu Constantin Dinulescu, Valentin Uritescu
Gen film
Dramă

Durata
144 minute
Premiera in Romania
1990

Film-parabolă. Acţiunea se petrece în ultimile zile ale celui de-al doilea război mondial, când toate persoanele care semănau cu Adolf Hitler, Eva Braun, Goebbels, Bormann şi alţi lideri nazişti au fost arestate şi duse într-un lagăr pentru ca adevăraţii criminali fascişti să fie descoperiţi şi pedepsiţi. Astfel începe lungul coşmar al acelor personaje, care vor suferi pentru vinovaţii neconfirmate. Timp de un an ele vor trăi într-o izolare totală faţă de restul lumii, ducând o existenţă de infern. Unele vor capota, altele se vor bate până la sfârşit. În final, cei rămaşi în viaţă o vor urma pe Ida spre libertate. În lagăr rămâne doar Heintz, fostul lor lider, care, neavând curajul de a înfrunta necunoscutul, înnebuneşte.

Această lehamite (1994)

1/10


2/10


3/10


4/10


5/10


6/10


7/10


8/10


9/10


10/10


Această lehamite (1994)
Regia
Mircea Daneliuc
Cu Cecilia Barbora, Horaţiu Mălăele
Gen film
Comedie

Durata
93 minute
Premiera in Romania
1994

Doina (Ana Ciontea) moare într-un accident de circulaţie şi sufletul ei caută să se reîncarneze. E transportată la spital şi supusă reanimării. Doctoriţa Vali (Cecilia Barbora) constată că e însărcinată în aproape patru luni, iar fătul, conectat la blocul de reanimare, continuă să trăiască. Se naşte ambiţia de a face să se nască în condiţii clinice un copil viu dintr-o mamă moartă. Şi totuşi, minunea se produce în ciuda a tot ce-i stă împotrivă. În corpul mort al Doinei, fătul continuă sa fie menţinut în viaţă. Dupa deces, Doina nu e conştientă de noua ei stare. Încearcă să se explice, să-şi impună voinţa, sa aibă opinii dar nimeni n-o vede, n-o aude şi n-o simte mişcându-se, lucru care o enervează la culme. În primul moment nu e de acord cu menţinerea în viaţă a copilului, dar ce poate să facă? În acţiune intervine acum şi Bebe (Horaţiu Mălăele), tatăl copilului, fost alpinist de performanţă, care se opune şi el experienţei. Intră în conflict cu doctoriţa Vali, până când în mod neaşteptat, se găsesc prinşi amândoi într-o relaţie de amor. Personaj cu mult farmec, Bebe, ca şi toţi ceilalţi, încep să lege naşterea ipotecară a copilului de rezolvarea unor probleme curente. Pentru el copilul înseamnă obţinerea unei locuinţe, pentru Vali - premiul Nobel, pentru Doina - posibilitatea unei reîncarnări. Comedia atinge paroxismul în momentul în care invidia celorlalţi medici învinge şi corpul Doinei e scos de la reanimare, pentru a face loc unui cubanez accidentat, care s-a gândit să fugă de Fidel Castro tocmai în România. Din clipa aceasta, acţiunea se precipită pentru fiecare din ei. Cea mai disperată e Doina, care, neavând altă soluţie pentru o nouă reîncarnare, contează foarte mult pe fructul dragostei dintre Vali şi Bebe. Dar ceva stă totdeauna împotrivă, comicul devine savuros şi, în final, mult aşteptatul act erotic se produce într-o maşină ce rătăceşte în zig - zag, urcând cu motorul stins o stradă supra-aglomerată. Crezând că nimeni nu-i vede, cei doi fac amor în această maşină, sfidând circulaţia şi universul.

"Mizantropia lui Daneliuc glisează "superior" în silă. Stufos, contorsionat, inconsistent, filmul abundă în născociri căznite: doctoriţa îşi descarcă pandaliile conectandu-se la priză, maşinile coboară "urcând" cu motorul oprit. ("poantă" preluată direct din presa despre "anomalia Măgura-Bacău", conform căreia maşinile păreau să urce, de la sine, panta, sfidând legea gravitaţiei. Abia în aprilie 1998, hidrologul P. Olariu a demonstrat că, măsurată cu mijloace ştiinţifice, înclinaţia e inversă. Dar critica a preluat, servilă, interpretarea parabolică a cineastului cum că "la noi, toate merg pe dos"). Multe dintre motivele filmului sunt "pescuite" de prin cinemateci: fantoma vine din Ghost, iar embrionul din finalul Odiseei spaţiale. Isteric, trivial, melodramatic - e din ce în ce mai greu să-l recunoşti pe autorul Croazierei" (Tudor Caranfil).
"Descoperim, în Această lehamite, actualitatea noastră cea de toate zilele, pusă în pagină cu acea furie a firescului proprie lui Mircea Daneliuc, dar mai descoperim şi un nimb de fantastic, şi o neaşteptată irizaţie suav-poetică" (Eugenia Voda).

Alo? Ati gresit numarul (1958)

1/9


2/9


3/9


4/9


5/9


6/9


7/9


8/9


9/9


Alo? Ati gresit numarul (1958)
Regia
Andrei Călăraşu
Cu
Eveline Gruia, Iurie Darie, Sandu Radulescu
Gen film
Comedie
Muzical
Dragoste

Durata
83 minute
Premiera in Romania
1958

Experienta spune ca cei mai buni prieteni si mai ales cele mai aprige iubiri le intalnesti atunci cand te astepti mai putin si acolo unde te astepti mai putin. Alo, ati gresit numarul este o comedie alb-negru in care o greseala de numar se transforma intr-o frumoasa poveste de dragoste.
Un student la conservator isi traieste viata in ritmul acordurilor muzicii pe care o iubeste nespus. In intentia de a da un banal telefon, el ajunge sa traiasca o aventura de-a dreptul revolutionara pentru existenta lui. Astfel, el greseste numarul si nimereste fara voia lui la familia celui mai dur profesor al sau si mai mult decat atat...la telefon raspunde fiica profesorului. Alo, ati gresit numarul este inceputul prieteniei dintre ei, marcata puternic de prezenta tiranului pedagog care are acum tot dreptul si ceva pe deasupra sa fie cu ochii in patru. Ca doar este vorba despre viitorul fiicei lui...

Alo, aterizează străbunica! (1981)

1/10


2/10


3/10


4/10


5/10


7/10


8/10


9/10


10/10


Alo, aterizează străbunica! (1981)
Regia
Nicolae Corjos
Cu
Sebastian Papaiani, Mimi Enăceanu
Gen film
Comedie
Familie

Premiera in Romania
1981

O comedie in care o strabunica, inaintata in varsta dar limpede in gandire, reuseste sa-si salveze nepotul de la un divort inevitabil.

sâmbătă, 14 august 2010

Viraj periculos (1983)

1/9


2/9


3/9


4/9


5/9


6/9


7/9


8/9


9/9


Viraj periculos (1983)
Regia
Sergiu Nicolaescu
Cu Ioana Pavelescu, Mircea Albulescu, Ion Besoiu
Gen film
Acţiune
Thriller

Durata
84 minute
Premiera in Romania
1983

Un test intreprins de organele de ordine insarcinate cu siguranta circulatiei conduce la descoperirea autorilor unor crime si la preintampinarea pierderii unei alte vieti.
Aparent, medicul Apostolescu este vinovat de moartea unui om si complice la tainuirea unui alt asasinat. Anchetatorul Petria clarifica imprejurarile crimelor.

Filme Romanesti online

O bogata colectie de Filme Romanesti

Filme Romanesti online vă pune la dispoziţie o bogată colecţie de filme romanesti uploadate pe video.google.com, video.yahoo.com, youtube.com, dailymotion.com, filebox.ro, trilulilu.ro, megavideo.com, blip.tv

Pe aceasta cale aducem multumiri tuturor utilizatorilor care au incarcat aceste filme, in special utilizatorului "filme romanesti" de pe youtube.com, utilizatorului "filme romanesti" de pe blip.tv si "cinemaromanesc" de pe youtube.com

Vizionare placuta!

Filme romanesti online

Filme romanesti online este o pagină absolut legală şi conţine doar linkuri (embed) către pagini de pe internet: video.google.com, video.yahoo.com, youtube.com, dailymotion.com, trilulilu.ro, filebox.ro şi altele…). Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Dacă aveţi întrebări legate de orice problemă legală va rugăm contactaţi site-urile care hostează aceste fişiere.
free counters