sâmbătă, 14 august 2010

Ambasadori, căutam Patrie (2003)

1/122/123/124/125/126/127/128/129/1210/1211/1212/12Ambasadori, căutam Patrie (2003)
Regia
Mircea Daneliuc
Cu Horaţiu Mălăele, Cecilia Barbora
Gen film
Dramă

Durata
116 minute

Premiera in Romania
14.11.2003

Un stat African aflat sub dictatura unui preşedinte cu armată personală, şi-a abandonat ambasadele, punându-le în situaţie penibilă. De optsprezece luni abandonată de către Republica Endola, ambasada din Bucureşti nu a mai achitat nicio notă de plată.

Chemat urgent la Ministerul de externe, ambasadorul Patrick, solicită repatrierea sa. După un şir de întâmplări în care Patrick este implicat împreună cu Marius şi Titi (tineri eroi ai Revoluţiei din Decembrie), repatrierea îi pare posibilă. Profitând de situaţie, Titi intenţionează să vândă clădirea ambasadei.

Niciun comentariu:

Filme Romanesti online

O bogata colectie de Filme Romanesti

Filme Romanesti online vă pune la dispoziţie o bogată colecţie de filme romanesti uploadate pe video.google.com, video.yahoo.com, youtube.com, dailymotion.com, filebox.ro, trilulilu.ro, megavideo.com, blip.tv

Pe aceasta cale aducem multumiri tuturor utilizatorilor care au incarcat aceste filme, in special utilizatorului "filme romanesti" de pe youtube.com, utilizatorului "filme romanesti" de pe blip.tv si "cinemaromanesc" de pe youtube.com

Vizionare placuta!

Filme romanesti online

Filme romanesti online este o pagină absolut legală şi conţine doar linkuri (embed) către pagini de pe internet: video.google.com, video.yahoo.com, youtube.com, dailymotion.com, trilulilu.ro, filebox.ro şi altele…). Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Dacă aveţi întrebări legate de orice problemă legală va rugăm contactaţi site-urile care hostează aceste fişiere.