vineri, 9 iulie 2010

100 de lei (1973)



100 de lei (1973)
Regia: Mircea Saucan
Cu: Dan Nutu, Ion Dichiseanu, Ileana Popovici, Violeta Andrei
Scenariul: Horia Lovinescu
Muzica: Anatol Vieru
Imaginea: Gheorghe Viorel Todan
Neintelegandu-se cu parintii, Petre (Dan Nutu), un adolescent, pleaca de la acestia la fratele sau mai mare, Andrei (Ion Dichiseanu), un actor de succes. Acolo se imprieteneste cu Dora (Ileana Popovici), o tanara admiratoare a fratelui sau. Cand Andrei ii acorda atentie fetei, Petre se simte tradat si pleaca si de la acesta, refuzand pana si suta de lei pe care el i-o daduse.

"E vorba de niste oameni care distrug idealurile altora, e vorba de doi frati. Refugiul e moartea, renuntarea, fuga. Unul trece podul, celalalt prefera sa traverseze apa murdara, curatindu-se. Andrei ii da fratelui sau un colt de canapea si 100 de lei, dar nu si un pic de caldura" (Iulia Blaga).

Niciun comentariu:

Filme Romanesti online

O bogata colectie de Filme Romanesti

Filme Romanesti online vă pune la dispoziţie o bogată colecţie de filme romanesti uploadate pe video.google.com, video.yahoo.com, youtube.com, dailymotion.com, filebox.ro, trilulilu.ro, megavideo.com, blip.tv

Pe aceasta cale aducem multumiri tuturor utilizatorilor care au incarcat aceste filme, in special utilizatorului "filme romanesti" de pe youtube.com, utilizatorului "filme romanesti" de pe blip.tv si "cinemaromanesc" de pe youtube.com

Vizionare placuta!

Filme romanesti online

Filme romanesti online este o pagină absolut legală şi conţine doar linkuri (embed) către pagini de pe internet: video.google.com, video.yahoo.com, youtube.com, dailymotion.com, trilulilu.ro, filebox.ro şi altele…). Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Dacă aveţi întrebări legate de orice problemă legală va rugăm contactaţi site-urile care hostează aceste fişiere.
free counters