joi, 15 iulie 2010

Prin cenusa imperiului (1976)



Regia: Andrei Blaier
Scenariul: Dinu Tanase
Muzica: Radu Serban
Imagine: Dinu Tanase
Cu: Gheorghe Dinica, Gabriel Oseniuc, Cornel Coman, Stefan Sileanu, Ferencz Bencze, Ernest Maftei, Jean Reder

"Capturati intr-o razie, in Bucuresti sub ocupatie germana, angelicul Darie si cinicul Diplomat traiesc alaturi experienta jocului cu moartea din timpul primului razboi mondial." - T. Caranfil - 2003 (Dictionar de filme romanesti)

Ecranizare a romanului "Jocul cu moartea" de Zaharia Stancu.

Un comentariu:

Daniel spunea...

Bai smechere... Mai copiezi mult filmele puse de mine pe internet ?
Nu te baga in cursa impotriva siteului meu si a filmeromania.blogspot.com si cinemaromanesc.blogspot.com ... Ai grija cu cine te pui ca pe internet nu ne vei domina niciodata!!!

Filme Romanesti online

O bogata colectie de Filme Romanesti

Filme Romanesti online vă pune la dispoziţie o bogată colecţie de filme romanesti uploadate pe video.google.com, video.yahoo.com, youtube.com, dailymotion.com, filebox.ro, trilulilu.ro, megavideo.com, blip.tv

Pe aceasta cale aducem multumiri tuturor utilizatorilor care au incarcat aceste filme, in special utilizatorului "filme romanesti" de pe youtube.com, utilizatorului "filme romanesti" de pe blip.tv si "cinemaromanesc" de pe youtube.com

Vizionare placuta!

Filme romanesti online

Filme romanesti online este o pagină absolut legală şi conţine doar linkuri (embed) către pagini de pe internet: video.google.com, video.yahoo.com, youtube.com, dailymotion.com, trilulilu.ro, filebox.ro şi altele…). Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Dacă aveţi întrebări legate de orice problemă legală va rugăm contactaţi site-urile care hostează aceste fişiere.
free counters