miercuri, 7 iulie 2010

Buzduganul cu trei peceţi



Buzduganul cu trei peceţi

In rolurile principale: Olga Bucataru, Victor Rebengiuc, Toma Caragiu

Gen: Istoric

Despre film: Filmul lui Constantin Vaeni este un nou film despre Mihai Viteazul, dupa cel realizat cu sapte ani inainte de Sergiu Nicolaescu.
Filmul este o comanda facuta chiar de seful statului, Nicolae Ceausescu, care dorea un film cu mai multa "constiinta de clasa", care sa puna mai putin accentul pe actiune si lupte si mai mult pe "gandirea" eroului, al carui urmas se credea.
Filmul este "un film de idei, de fapt colaj de discursuri, alcatuit de Eugen Mandric, si regizate fara respiratie epica" (Tudor Caranfil).

Niciun comentariu:

Filme Romanesti online

O bogata colectie de Filme Romanesti

Filme Romanesti online vă pune la dispoziţie o bogată colecţie de filme romanesti uploadate pe video.google.com, video.yahoo.com, youtube.com, dailymotion.com, filebox.ro, trilulilu.ro, megavideo.com, blip.tv

Pe aceasta cale aducem multumiri tuturor utilizatorilor care au incarcat aceste filme, in special utilizatorului "filme romanesti" de pe youtube.com, utilizatorului "filme romanesti" de pe blip.tv si "cinemaromanesc" de pe youtube.com

Vizionare placuta!

Filme romanesti online

Filme romanesti online este o pagină absolut legală şi conţine doar linkuri (embed) către pagini de pe internet: video.google.com, video.yahoo.com, youtube.com, dailymotion.com, trilulilu.ro, filebox.ro şi altele…). Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Dacă aveţi întrebări legate de orice problemă legală va rugăm contactaţi site-urile care hostează aceste fişiere.
free counters