marți, 27 aprilie 2010

Balul de sâmbătă seara (1968)

1/11


2/11



3/11


4/11


5/11


6/11


7/11


8/11


9/11


10/11

11/11



Balul de sâmbătă seara (1968)
Regia
Geo Saizescu

gen : comedie
Cu Sebastian Papaiani, Mariella Petrescu


Soferul Papa (Sebastian Papaiani) care transporta alimentele pentru cantina unui mare santier se indragosteste de doua fete. Pentru a se decide cu care va ramane, el le supune la "proba devotamentului": care dintre ele il va astepta la gara atunci cand el anunta ca a suferit un accident.

"Rezumat in cateva cuvinte, filmul ne propune 2 episoade de iubire din viata unui tanar sofer de camion." - Calin Caliman - 1968 (Contemporanul)
"Comedie lirica, duce-amaruie (pe un scenariu de D.R. Popescu), despre ambitia urbanizarii si setea de absolut in dragoste, superioara prin subtilitate, intregii opera a lui Saizescu. Ar fi destul sa urmarim nuantarile diferite pe care Papa le da devizei sale "Fericire !": cand sfidator, cand expeditiv, cand insetat de viata, cand ironic, cand plin de speranta, pentru a avea ideea diversitatii partiturii. Sunt si destule ingrosari: Puiu Calinescu schimonosind, penibil, un faimos cantec oltenesc, ba chiar si Papa cand isi pune parul pe moate". (Tudor Caranfil).

Niciun comentariu:

Filme Romanesti online

O bogata colectie de Filme Romanesti

Filme Romanesti online vă pune la dispoziţie o bogată colecţie de filme romanesti uploadate pe video.google.com, video.yahoo.com, youtube.com, dailymotion.com, filebox.ro, trilulilu.ro, megavideo.com, blip.tv

Pe aceasta cale aducem multumiri tuturor utilizatorilor care au incarcat aceste filme, in special utilizatorului "filme romanesti" de pe youtube.com, utilizatorului "filme romanesti" de pe blip.tv si "cinemaromanesc" de pe youtube.com

Vizionare placuta!

Filme romanesti online

Filme romanesti online este o pagină absolut legală şi conţine doar linkuri (embed) către pagini de pe internet: video.google.com, video.yahoo.com, youtube.com, dailymotion.com, trilulilu.ro, filebox.ro şi altele…). Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Dacă aveţi întrebări legate de orice problemă legală va rugăm contactaţi site-urile care hostează aceste fişiere.
free counters