joi, 15 iulie 2010

Imposibila iubire (1983)

1/2


2/2


Regia
Constantin Vaeni
Cu Amza Pellea, Tora Vasilescu
Gen film
Dramă

Premiera in Romania
1983

"Intre monologul interior si concretizarea lui filmica se observa consensul revelator al unei investigatii de o pregnanta imagistica remarcabila." - Ioan Lazar - 1987 (Teme si stiluri cinematografice)

2 comentarii:

S spunea...

Felicitari pentru initiava dvs de a uploada si pune la dispozitia tuturor asemenea creatii romanesti .Ma bucur foarte mult ca in sfarsit reusesc sa revad acest film deosebit, care se afla printre favoritele mele. Rugamintea mea ar fi daca cunoasteti si vreo modalitate de a descarca acest film de undeva de pe internet. Multumesc mult !

S spunea...

Din pacate actualmente , sper doar temporar, nu mai functioneaza link-ul respectiv.

Filme Romanesti online

O bogata colectie de Filme Romanesti

Filme Romanesti online vă pune la dispoziţie o bogată colecţie de filme romanesti uploadate pe video.google.com, video.yahoo.com, youtube.com, dailymotion.com, filebox.ro, trilulilu.ro, megavideo.com, blip.tv

Pe aceasta cale aducem multumiri tuturor utilizatorilor care au incarcat aceste filme, in special utilizatorului "filme romanesti" de pe youtube.com, utilizatorului "filme romanesti" de pe blip.tv si "cinemaromanesc" de pe youtube.com

Vizionare placuta!

Filme romanesti online

Filme romanesti online este o pagină absolut legală şi conţine doar linkuri (embed) către pagini de pe internet: video.google.com, video.yahoo.com, youtube.com, dailymotion.com, trilulilu.ro, filebox.ro şi altele…). Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Dacă aveţi întrebări legate de orice problemă legală va rugăm contactaţi site-urile care hostează aceste fişiere.
free counters