luni, 1 noiembrie 2010

Fram, episodul II (1983)


Genul: Film pentru copii / Family / Drama
Regia: Elisabeta Bostan
Scenariul: Elisabeta Bostan / Vasilica Istrate
In rolurile principale: George Mihaita,Octavian Cotescu,Carmen Galin,Gina Patrichi,Adrian Valcu,Violeta Andrei,Dem Radulescu,Aurel Giurumia,Mitica Popescu,Alexandru Repan,Mihaela Juvara.
Producator: Mosfilm / Casa de filme nr. 5
Imaginea: Nicolae Girardi / Ion Marinescu
Muzica: Temistocle Popa

Detalii tehnice: 8 seriale
Data premierei: 1983

Sinopsis: In Iasiul inceputului de secol XX traieste o familie de circari, sotii Lisette si Cezar Marceloni, impreuna cu copiii lor, Fanny si Geo. Dupa moartea Lisettei, cei trei Marceloni se deplaseaza intr-un turneu la Sankt Petersburg, de unde se intorc cu un ursulet polar pe care il dreseaza.

Niciun comentariu:

Filme Romanesti online

O bogata colectie de Filme Romanesti

Filme Romanesti online vă pune la dispoziţie o bogată colecţie de filme romanesti uploadate pe video.google.com, video.yahoo.com, youtube.com, dailymotion.com, filebox.ro, trilulilu.ro, megavideo.com, blip.tv

Pe aceasta cale aducem multumiri tuturor utilizatorilor care au incarcat aceste filme, in special utilizatorului "filme romanesti" de pe youtube.com, utilizatorului "filme romanesti" de pe blip.tv si "cinemaromanesc" de pe youtube.com

Vizionare placuta!

Filme romanesti online

Filme romanesti online este o pagină absolut legală şi conţine doar linkuri (embed) către pagini de pe internet: video.google.com, video.yahoo.com, youtube.com, dailymotion.com, trilulilu.ro, filebox.ro şi altele…). Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Dacă aveţi întrebări legate de orice problemă legală va rugăm contactaţi site-urile care hostează aceste fişiere.
free counters