duminică, 29 august 2010

Viaţa lui Nicolae Dobrin

1/3


2/3


3/3


Cunoscut şi ca Gâscanul sau Prinţul din Trivale, Dobrin a fost un fotbalist şi antrenor român de fotbal. Istoria fotbalului românesc îl reţine ca unul din cei mai mari atleți români, un maestru al driblingului şi al fentei, un model în executarea paselor şi a loviturilor libere. A fost ales de trei ori cel mai bun fotbalist al României, în anii 1966, 1967 şi 1971. Acest film documentar a fost realizat pe baza materialelor de arhivă existente în Televiziunea Română. S-au folosit imagini din competiții internaționale ( Dinamo Pitești – Dinamo Zagreb, 1967; FC Arges – Ferencvaros, 1967; România – Portugalia, 1969; România – Grecia, 1969 și multe altele) și din competiții interne.

Fotografiile utilizate fac parte din colecția “Gazetei Sporturilor” și din arhiva personală a soției fotbalistului. Nicolae Dobrin s-a născut în data de 26 august 1947 la Piteşti și a murit la 26 octombrie 2007 pe patul de spital, după o lungă luptă, suferind de cancer la plămâni.

Un comentariu:

CELEBRULUL NECUNOSCUT spunea...

Felicitari pentru blog!!!!!
Vizitati http://football-best-players.blogspot.com/
si votati cel mai bun footbalist din lume.
In acest top au intrat si doi romani Nicolae Dobrin si Gheorghe Hagi.

Filme Romanesti online

O bogata colectie de Filme Romanesti

Filme Romanesti online vă pune la dispoziţie o bogată colecţie de filme romanesti uploadate pe video.google.com, video.yahoo.com, youtube.com, dailymotion.com, filebox.ro, trilulilu.ro, megavideo.com, blip.tv

Pe aceasta cale aducem multumiri tuturor utilizatorilor care au incarcat aceste filme, in special utilizatorului "filme romanesti" de pe youtube.com, utilizatorului "filme romanesti" de pe blip.tv si "cinemaromanesc" de pe youtube.com

Vizionare placuta!

Filme romanesti online

Filme romanesti online este o pagină absolut legală şi conţine doar linkuri (embed) către pagini de pe internet: video.google.com, video.yahoo.com, youtube.com, dailymotion.com, trilulilu.ro, filebox.ro şi altele…). Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Dacă aveţi întrebări legate de orice problemă legală va rugăm contactaţi site-urile care hostează aceste fişiere.
free counters