vineri, 13 august 2010

Explozia (1972)

1/10


2/10


3/10


4/10


5/10


6/10


7/10


8/10


9/10


10/10


Explozia (1972)
Regia
Mircea Drăgan
Cu Gheorghe Dinică, Radu Beligan, Toma Caragiu
Gen film
Dramă

Durata
100 minute
Premiera in Romania
1972

O nava cu incarcatura periculoasa care pluteste in deriva pe Dunare pune in pericol participantii la o nunta care se desfasoara pe malul fluviului intr-o localitate romaneasca. Criza se rezolva prin "initiativele si deciziile organelor de Partid si a oamenilor simpli".

Film-catastrofa de propaganda politico-morala socialista.

"Fiecare secventa a filmului transmite emotie si tensiune, simpatie si eroism (...) Oamenii din film sunt ca in viata, dar sunt personaje de film create de actori care raspund si emotional si estetic la toate exigentele artistice. Privite si astazi, filmele lui Mircea Dragan degaja un stenic sentiment al performantei." -Marin Mitru- 2000 ("Mircea Dragan")

Niciun comentariu:

Filme Romanesti online

O bogata colectie de Filme Romanesti

Filme Romanesti online vă pune la dispoziţie o bogată colecţie de filme romanesti uploadate pe video.google.com, video.yahoo.com, youtube.com, dailymotion.com, filebox.ro, trilulilu.ro, megavideo.com, blip.tv

Pe aceasta cale aducem multumiri tuturor utilizatorilor care au incarcat aceste filme, in special utilizatorului "filme romanesti" de pe youtube.com, utilizatorului "filme romanesti" de pe blip.tv si "cinemaromanesc" de pe youtube.com

Vizionare placuta!

Filme romanesti online

Filme romanesti online este o pagină absolut legală şi conţine doar linkuri (embed) către pagini de pe internet: video.google.com, video.yahoo.com, youtube.com, dailymotion.com, trilulilu.ro, filebox.ro şi altele…). Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Dacă aveţi întrebări legate de orice problemă legală va rugăm contactaţi site-urile care hostează aceste fişiere.
free counters