marți, 16 februarie 2010

Maria Mirabela (1981)




Regia
Ion Popescu-Gopo, Natalia Bodiul

Cu Medeea Marinescu, Gilda Manolescu

Gen
Fantastic, Muzical

Durata
69 minute

Premiera in Romania
1981

Doua fetite sunt antrenate intr-o calatorie fantastica in care vor intalni zane, licurici, broscute, omizi si vor trai numeroase aventuri.

Filmul are secvente cu desene animate. Maria Mirabela este primul film romanesc in care maestrul Gopo reuseste sa captiveze publicul spectator tanar si adult, cu efectele sale combinatorice intre jocul viu al actorilor si desenul animat.

Niciun comentariu:

Filme Romanesti online

O bogata colectie de Filme Romanesti

Filme Romanesti online vă pune la dispoziţie o bogată colecţie de filme romanesti uploadate pe video.google.com, video.yahoo.com, youtube.com, dailymotion.com, filebox.ro, trilulilu.ro, megavideo.com, blip.tv

Pe aceasta cale aducem multumiri tuturor utilizatorilor care au incarcat aceste filme, in special utilizatorului "filme romanesti" de pe youtube.com, utilizatorului "filme romanesti" de pe blip.tv si "cinemaromanesc" de pe youtube.com

Vizionare placuta!

Filme romanesti online

Filme romanesti online este o pagină absolut legală şi conţine doar linkuri (embed) către pagini de pe internet: video.google.com, video.yahoo.com, youtube.com, dailymotion.com, trilulilu.ro, filebox.ro şi altele…). Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Dacă aveţi întrebări legate de orice problemă legală va rugăm contactaţi site-urile care hostează aceste fişiere.
free counters