marți, 30 noiembrie 2010

Casa neterminată (1964)


Denumirea: Casa neterminată (anul 1964)
Regia
Andrei Blaier
Cu Alexandru Repan, Valeria Seciu
Gen film
Dramă

Sandu, un fante care acţionează pe multiple planuri... sentimentale, îl roagă pe prietenul şi colegul său, Andrei, să-i ţină de urât prietenei sale preţ de câteva ore. Numai că cele câteva ore se transformă în câteva zile, timp în care cei doi tineri se confruntă cu diverse situaţii de viaţă, dar se şi descoperă reciproc.

O casă neterminată, încă în faza de şantier, îi ajută să-şi dezvaluie proiectele şi visurile ascunse devenind catalizatorul sentimentelor lor.

Niciun comentariu:

Filme Romanesti online

O bogata colectie de Filme Romanesti

Filme Romanesti online vă pune la dispoziţie o bogată colecţie de filme romanesti uploadate pe video.google.com, video.yahoo.com, youtube.com, dailymotion.com, filebox.ro, trilulilu.ro, megavideo.com, blip.tv

Pe aceasta cale aducem multumiri tuturor utilizatorilor care au incarcat aceste filme, in special utilizatorului "filme romanesti" de pe youtube.com, utilizatorului "filme romanesti" de pe blip.tv si "cinemaromanesc" de pe youtube.com

Vizionare placuta!

Filme romanesti online

Filme romanesti online este o pagină absolut legală şi conţine doar linkuri (embed) către pagini de pe internet: video.google.com, video.yahoo.com, youtube.com, dailymotion.com, trilulilu.ro, filebox.ro şi altele…). Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Dacă aveţi întrebări legate de orice problemă legală va rugăm contactaţi site-urile care hostează aceste fişiere.