marți, 13 iulie 2010

Toate Panzele Sus (1976)

Episodul 1 - Speranta!


Episodul 2 - Secretul epavei!


Episodul 3 - Bazarul desertaciunilor!


Denumirel: Toate pînzele sus
Anul: 1976
 
Duratia: Difera de la episod la episod!
 
Descriere: "Toate panzele sus" este o ecranizare dupa romanul cu acelasi nume al lui Radu Tudoran. Filmul prezinta povestea a doi tineri prieteni: unul roman Anton Lupan si celalalt francez Pierre Vaillant dornici de aventura. Astfel visul lor este o calatorie spre tara de foc asemenea marelui explorator Charles Darwin. Reusesc sa-si cumpere o goeleta (L'Esperance), insa bucuria le-a fost de scurta durata deoarece intr-o confruntare cu piratii lui Spanu atat L'Esperance cat si Pierre Vaillant dispar fara urma.

Timp de 5 ani Anton Lupan a cautat o urma a bunului sau prieten iar sperantele i-au reaparut cand din intamplare a dat peste epava fostei sale corabii. Acest lucru l-a determinat sa continue cautarea prietenului sau si dupa ce goeleta a fost complet reparata, impreuna cu echipajul sau a plecat spre marea aventura unde vor intampina fel de fel de peripetii (uragane, lupte cu pirati si multe altele) pe care vor incerca sa le treaca cu bine si sa-si implineasca dorintele. Ramane de vazut daca vor si reusi.

Niciun comentariu:

Filme Romanesti online

O bogata colectie de Filme Romanesti

Filme Romanesti online vă pune la dispoziţie o bogată colecţie de filme romanesti uploadate pe video.google.com, video.yahoo.com, youtube.com, dailymotion.com, filebox.ro, trilulilu.ro, megavideo.com, blip.tv

Pe aceasta cale aducem multumiri tuturor utilizatorilor care au incarcat aceste filme, in special utilizatorului "filme romanesti" de pe youtube.com, utilizatorului "filme romanesti" de pe blip.tv si "cinemaromanesc" de pe youtube.com

Vizionare placuta!

Filme romanesti online

Filme romanesti online este o pagină absolut legală şi conţine doar linkuri (embed) către pagini de pe internet: video.google.com, video.yahoo.com, youtube.com, dailymotion.com, trilulilu.ro, filebox.ro şi altele…). Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Dacă aveţi întrebări legate de orice problemă legală va rugăm contactaţi site-urile care hostează aceste fişiere.
free counters