luni, 12 iulie 2010

Pruncul, petrolul si ardelenii (1981)



Regia
Dan Piţa
Cu Mircea Diaconu, Ilarion Ciobanu, Ovidiu Iuliu Moldovan
Gen film
Aventuri, Comedie

Durata
108 minute
Premiera in Romania
1980

Cei trei frati ardeleni vor sa se intoarca in tara, dar unul dintre ei se casatoreste si, deoarece sotia urmeaza sa nasca, vor cumpara o ferma. Au ca vecini niste maghiari veniti din Ardeal. Intre cele doua familii se nasc dispute datorita cultului fiecareia pentru Avram Iancu sau Lajos Kossuth. Totusi, cand sunt atacati de banditi, se vor uni.

""Ilarion Ciobanu a aflat tot despre bacele Traian asa incat el este abia acum, cu farmec si o candoare inegalabila, acel bace puritan, bland, promitator de palmi pe care din cand in cand le mai si traje, increzator in lume si banuitor pe viata, care viata nu poate fi inchipuita astfel decat inapoi la Poplaca." -Eva Sirbu -1981 (Cinema)

Niciun comentariu:

Filme Romanesti online

O bogata colectie de Filme Romanesti

Filme Romanesti online vă pune la dispoziţie o bogată colecţie de filme romanesti uploadate pe video.google.com, video.yahoo.com, youtube.com, dailymotion.com, filebox.ro, trilulilu.ro, megavideo.com, blip.tv

Pe aceasta cale aducem multumiri tuturor utilizatorilor care au incarcat aceste filme, in special utilizatorului "filme romanesti" de pe youtube.com, utilizatorului "filme romanesti" de pe blip.tv si "cinemaromanesc" de pe youtube.com

Vizionare placuta!

Filme romanesti online

Filme romanesti online este o pagină absolut legală şi conţine doar linkuri (embed) către pagini de pe internet: video.google.com, video.yahoo.com, youtube.com, dailymotion.com, trilulilu.ro, filebox.ro şi altele…). Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Dacă aveţi întrebări legate de orice problemă legală va rugăm contactaţi site-urile care hostează aceste fişiere.
free counters